Even voorstellen

Pascalle
PascalleCoördinator/Groepsbegeleider
Mijn naam is Pascalle. Ik ben 25 jaar oud en ben sinds mei 2019 werkzaam bij Woonvorm Care for You. In 2018 heb ik mijn diploma van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald. Mijn functie bij Woonvorm Care for You is coördinator/groepsbegeleider. Mijn werkzaamheden zijn onder andere: zorgplannen en zorgcontracten opstellen, arbeidscontracten opstellen, activiteiten organiseren en coördineren organiseer die aansluiten bij de persoonlijke ontwikkeling van bewoners en het onderhouden van de website en sociale media. Ik communiceer niet alleen met bewoners en collega’s, maar ook met ouders en zorgverleners zoals gedragsdeskundigen.
Ina
InaVrijwilliger
Nog tekst toevoegen
Maria
MariaGroepsbegeleidster
Ik ben Maria Huft en sinds augustus 2014 werkzaam bij Woonvorm Care for You. Ik ben vele jaren werkzaam geweest in de thuiszorg en verzorgingshuis daarnaast nog 10 jaar in de gehandicaptenzorg. In 2014 kwam Woonvorm Care for You op mijn pad (toen nog Mevlana Zorg). Ik doe mijn werk met heel veel liefde en zorg en ga elke dag met een glimlach op mijn gezicht aan het werk.
Manisha
ManishaBegeleidster
Mijn naam is Manisha en ik ben 21 jaar oud. Ik heb mijn studie persoonlijk begeleider niveau 4 met succes afgerond.
Bij woonvorm care for you heb ik de kans gekregen om verder te groeien in mijn beroep.
Ik sta vol vertrouwen en altijd met een glimlach klaar om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te laten groeien in hun dagelijkse behoeften.
Larissa
LarissaAssistent begeleider
Ik ben Larissa, ik ben 17 jaar oud. Sinds begin juli 2019 ben ik werkzaam bij Woonvorm Care For You als assistent begeleider. Ik ben sinds kort begonnen aan de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg Niveau 1, dit omdat ik de zorg belangrijk vind. Hiermee wil ik verder in de toekomst.
Dineke
DinekeInterieurverzorgster
Mijn naam is Dineke. Ik woon in Veendam. Mijn functie bij Woonvorm Care for You is interieurverzorgster.
Güllü
GüllüBegeleidster
Mijn naam is Güllü en ik ben 23 jaar oud. ik heb mijn studie helpende + (als verzorgende) niveau 2 met succes vol afgerond. Ik heb hierdoor 4 jaar ervaring in de thuiszorg en ben sinds 2019 in dienst bij Woonvorm Care for You als begeleider voor wonen en dagbesteding. Ik doe dit werk met heel veel liefde en ik ga met plezier naar mijn werk.