Even voorstellen 2019-11-26T12:29:14+00:00

Even voorstellen

Pascalle
PascalleCoördinator/Groepsbegeleider
Mijn naam is Pascalle. Ik ben 25 jaar oud en ben sinds mei 2019 werkzaam bij Woonvorm Care for You. In 2018 heb ik mijn diploma van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald. Mijn functie bij Woonvorm Care for You is coördinator/groepsbegeleider. Mijn werkzaamheden zijn onder andere: zorgplannen en zorgcontracten opstellen, arbeidscontracten opstellen, activiteiten organiseren en coördineren organiseer die aansluiten bij de persoonlijke ontwikkeling van bewoners en het onderhouden van de website en sociale media. Ik communiceer niet alleen met bewoners en collega’s, maar ook met ouders en zorgverleners zoals gedragsdeskundigen.
Ina
InaVrijwilliger
Nog tekst toevoegen
Maria
MariaGroepsbegeleidster
Ik ben Maria Huft en sinds augustus 2014 werkzaam bij Woonvorm Care for You. Ik ben vele jaren werkzaam geweest in de thuiszorg en verzorgingshuis daarnaast nog 10 jaar in de gehandicaptenzorg. In 2014 kwam Woonvorm Care for You op mijn pad (toen nog Mevlana Zorg). Ik doe mijn werk met heel veel liefde en zorg en ga elke dag met een glimlach op mijn gezicht aan het werk.
Joyce
JoyceGroepsbegeleidster
Mijn naam is Joyce van der laan en ik ben 22 jaar. Ik heb mijn opleiding sociaal agogisch werk niveau 4 afgerond. In november ben ik begonnen bij Care for You waar ik ga begeleiden op wonen en dagbesteding. Ik sta met veel plezier voor iedereen klaar zodat iedereen een eigen doel heeft om in te groeien.
Manisha
ManishaBegeleidster
Mijn naam is Manisha en ik ben 21 jaar oud. Ik heb mijn studie persoonlijk begeleider niveau 4 met succes afgerond.
Bij woonvorm care for you heb ik de kans gekregen om verder te groeien in mijn beroep.
Ik sta vol vertrouwen en altijd met een glimlach klaar om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te laten groeien in hun dagelijkse behoeften.
Nur
NurGroepsbegeleidster
Hallo ik ben Nur.
Ik ben aan het werk bij Care for You als groepsbegeleidster.
Mijn taken zijn: cliënten persoonlijk begeleiden en verzorgen (ondersteunen ADL), het zoeken van passende werkzaamheden bij de dag en het niveau van de cliënt. Dit vind ik erg leuk en leerzaam. Mijn doel is dan ook om de cliënten op een zo’n goed mogelijke manier (hun eigen manier) te laten leren, groeien en gelukkig te laten leven.
Larissa
LarissaAssistent begeleider
Ik ben Larissa, ik ben 17 jaar oud. Sinds begin juli 2019 ben ik werkzaam bij Woonvorm Care For You als assistent begeleider. Ik ben sinds kort begonnen aan de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg Niveau 1, dit omdat ik de zorg belangrijk vind. Hiermee wil ik verder in de toekomst.
Dineke
DinekeInterieurverzorgster
Mijn naam is Dineke. Ik woon in Veendam. Mijn functie bij Woonvorm Care for You is interieurverzorgster.