Wat doen wij?

Woonvorm Care for You

Woonvorm Care for You biedt begeleiding en persoonlijke verzorging aan kinderen en (jong)volwassenen met een -verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de vorm van wonen (24uurs zorg), dagbesteding en logeren. Wij ondersteunen onze cliënten (ook wel collega’s) met een warm en professioneel hart. Met als uitgangspunt dat wij dit samen doen, met jou, je naasten en de professionals. Want alleen samen staan we sterk en kunnen we de beste zorg bieden!

Vanwege de kleinschaligheid van Woonvorm Care for You kunnen wij jou en je ouders de persoonlijke aandacht bieden die jullie nodig hebben. Deze kleinschaligheid kan tevens vertrouwd voelen, omdat het betekent dat je steeds werkt met dezelfde professionals. Dit betekent ook dat wij ruim de tijd nemen om jou te leren kennen. Samen met jou werken onze professionals aan jouw eigen persoonlijke doelen in een huiselijke- en veilige omgeving. Je mag hieraan werken op jouw eigen manier en op je eigen tempo en wij helpen jou waar nodig. Wij staan ervoor iedereen een thuis te bieden waar hij of zij zichzelf is! De kwaliteit van leven staat voorop.

Onze professionals werken met respect samen met jou en gaan ten alle tijden uit van gelijkwaardigheid. We gaan methodisch te werk en proberen je te stimuleren om heel veel dingen zelf te doen en te leren, want dat kan jij!